Πληροφορίες

Η συλλογή και διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στο κτίριο επί της οδού Λεωφόρου Δημοκρατίας 65 (είσοδος Παρκινγκ Σούμπρας) κατά τις ώρες 8:00-14:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2254029111
E-mail:
kpantopoleio.dlimnou@gmail.com

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, ο Δήμος Λήμνου έθεσε σε λειτουργία από τις 2 Ιουνίου 2017 το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με σκοπό την υλοποίηση δράσεων για την ενίσχυση των κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων ομάδων.

Το Κοινωνικό παντοπωλείο διανέμει, σε τακτική βάση, σε άτομα που το έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, cd κλπ.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι εντελώς δωρεάν και απευθύνονται σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

Η λειτουργία της Δομής βασίζεται κατά κύριο λόγο σε χορηγίες ιδιωτών και καταστημάτων που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και επιθυμούν να συνδράμουν στην επίτευξη του απώτερου στόχου.

Κάθε προσφορά σας, όσο μικρή και αν είναι, μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε ένα συμπολίτη μας που αδυνατεί να πληρώσει με ίδιους πόρους τα φάρμακά του ή την καθημερινή του τροφή. Στηρίξτε τη προσπάθεια μας και δείξτε αλληλεγγύη έμπρακτα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.